RSMEDIA run from A500 or Android?

Linux development for the Acer A500/A501

RSMEDIA run from A500 or Android?

Postby Gully Foyle » 12 May 2013, 22:05

I was wondering if would be possible to run a RSMEDIA robot from the A500 or Android device?
I've seen LINUX being ported to the A500 and the RSMEDIA already uses LINUX.
Could someone adapt the software to run via USB linking an A500 and an RSMEDIA?

ROBOCOMMUNITY

RSMEDIA robot development kit

Thank you
User avatar
Gully Foyle
Junior Owner
 
Posts: 26
Joined: 03 Feb 2012, 23:10
Reputation point: 0
Junior Owner

Re: RSMEDIA run from A500 or Android?

Postby blackthund3r » 15 Aug 2013, 18:51

In theory you could compile the cross-compiler from source and run it from linux
~ @blackthund3r (Christopher)
Did I make myself useful? Feel free to rep!!

(reps make meh happeh)

http://acerhacks.com <----- A500 hacking FAQs (new link). Check there first! :)
Image

http://acerhacks.com/sbkcalc/ <--- Get that SBK!

-------------

Acer Iconia Tab A500 16GB
Skrilax v9 ICS bootloader
TegraOwners 4.2.2 Jellybean ROM
-----
Also runs Lubuntu 13.04 booting from /data/linux via the FlexROM :)
User avatar
blackthund3r
Guru Owner
 
Posts: 565
Joined: 21 Jan 2012, 15:00
Location: UK
Reputation point: 24
Junior Owner

Re: RSMEDIA run from A500 or Android?

Postby Evomakisix » 12 Sep 2016, 10:40

I hope it has something to find this even more, then it will be better.
User avatar
Evomakisix
Junior Owner
 
Posts: 2
Joined: 12 Sep 2016, 10:03
Reputation point: 0
Junior Owner


Return to Acer A500/A501 Linux

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 1 guest

x

#{title}

#{text}